Bulgarii susţin că autocamionul care a explodat pe podul din Crimeea nu a trecut prin Bulgaria

Autorităţile din Bulgaria susţin că tirul care a explodat pe podul din Crimeea nu a fost niciodată pe teritoriul său, potrivit Reuters.

1081 afișări
Imaginea articolului Bulgarii susţin că autocamionul care a explodat pe podul din Crimeea nu a trecut prin Bulgaria

Bulgaria a negat marţi informaţiile potrivit cărora camionul legat de puternica explozie care a avariat podul rusesc din Crimeea ar fi trecut pe teritoriul său.

Anterior, Alexander Bastrykin, şeful Comitetului de Investigaţii al Rusiei, a declarat că vehiculul a trecut prin Bulgaria, Georgia, Armenia, Osetia de Sud şi regiunea rusă Krasnodar înainte de a ajunge pe pod.

„S-a stabilit în mod incontestabil că autocamionul aruncat în aer pe podul din Crimeea nu a fost niciodată pe teritoriul Bulgariei", a declarat guvernul într-un comunicat.

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra Ucrainei după explozie. Duminică, preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat Ucraina că a orchestrat explozia, descriind-o drept un „act de terorism".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici