Bunica primei doamne din Brazilia a murit după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Maria Aparecida Firmo Ferreira, bunica primei doamne a Braziliei, Michelle Bolsonaro, a murit miercuri noaptea, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19, anunţă CNN Brasil.

285 afișări
Imaginea articolului Bunica primei doamne din Brazilia a murit după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Bunica primei doamne din Brazilia a murit după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Moartea ei a fost confirmată de biroul de presă al Secretarului Federal de Sănătate al Districtului Federal din Brazilia.

Ferreira, în vârstă de 80 de ani, a petrecut 42 de zile internată într-un spital din Brasilia.

Cauza decesului a fost o pneumonie cauzată de COVID-19, iar decesul a survenit în spital.

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, prima doamnă sau administraţia prezidenţială nu au comentat decesul acesteia.

Jair Bolsonaro a fost şi el confirmat pozitiv pentru COVID-19 la începutul lunii iulie. Preşedintele a făcut febră şi a tuşit, iar după aproape trei săptămâni a fost declarat vindecat.

El este recunoscut pentru poziţia sa categorică faţă de noul coronavirus, despre care a spus că nu există, ori că este doar o gripă nevinovată. Mai mult, acesta şi-a dat masca jos în faţa jurnaliştilor în timpul unei conferinţe de presă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici