Cadavrele copiilor unui lider Hamas, purtate pe străzi pentru a demonstra cruzimea Israelului

Cadavrele copiilor unuia dintre liderii mişcării Hamas, care a fost ucis împreună cu cele patru soţii ale sale, au fost purtate pe străzile din Gaza, iar membrii mişcării au promis că vor răzbuna moartea acestora, realatează Daily Mail în ediţia electronică.

32 afișări
Imaginea articolului Cadavrele copiilor unui lider Hamas, purtate pe străzi pentru a demonstra cruzimea Israelului

Cadavrele copiilor unui lider Hamas, purtate pe străzi pentru a demonstra cruzimea Israelului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nizar Rayan, patru soţii şi zece dintre copiii săi au fost ucişi într-un raid israelian asupra locuinţei acestuia. Cadavrele copiilor săi au fost purtate în mod ostentativ în faţa camerelor pentru a evidenţia brutalitatea Israelului.

 

Casa cu patru etaje a lui Rayan (49 de ani), aflat printre primii cinci lideri Hamas, situată în oraşul Jebaliya, a fost distrusă complet. Armata israeliană susţine că locuinţele liderilor Hamas sunt vizate în primul rând, întrucât sunt folosite pentru depozitarea rachetelor şi a altor tipuri de arme.

Câteva dintre cadavre erau acoperite cu drapele verzi ale Hamas, însă în cazul copiilor mai mici acestea erau îndepărtate în mod intenţionat pentru ca feţele lor inocente să poată fi văzute.

Citeşte şi:

Trupele israeliene au intrat în Fâşia Gaza

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici