Cadavrele victimelor de pe insula Utoeya, transferate la morgă în vederea autopsiilor

Cadavrele victimelor atacului armat de pe insula Utoeya, din apropiere de Oslo, au fost transferate la morgă în vederea efectuării autopsiilor, a anunţat duminică poliţia norvegiană.

585 afișări
Imaginea articolului Cadavrele victimelor de pe insula Utoeya, transferate la morgă în vederea autopsiilor

Cadavrele victimelor de pe insula Utoeya, transferate la morgă în vederea autopsiilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cadavrele au fost luate din Utoeya şi transportate la institutul medico-legal unde vor avea loc autopsiile", a declarat comisarul şef Sveinung Sponheim, în cadrul unei conferinţe de presă.

Bilanţul atacului armat de pe insulă, recunoscut de suspectul Anders Breivik, a ajuns duminică la 86 de morţi, după decesul unei persoane rănite, iar numărul total al victimelor celor două atacuri de la Oslo a ajuns astfel la 93.

Poliţia caută în continuare trupurile unor persoane dispărute în apele lacului care înconjoară insula Utoeya, numeroase persoane fiind ucise în timp ce încercau să scape înotând.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici