Cadavrul decapitat al unei prostituate românce, găsit în Avignon

Cadavrul decapitat al unei prostituate românce, semnalată dispărută în urmă cu o lună, a fost găsit de pescari în râul Durance din apropiere de oraşul francez Avignon, între timp trei bărbaţi fiind audiaţi de autorităţi în legătură cu acest caz, informează La Provence.

309 afișări
Imaginea articolului Cadavrul decapitat al unei prostituate românce, găsit în Avignon

Cadavrul decapitat al unei prostituate românce, găsit în Avignon

Georgiana Andreea (20 de ani) venise în Franţa - împreună cu verişoarele sale, Diana şi Iulia -, sub pretextul căutării unei slujbe de menajeră, pentru a se prostitua pe străzile din Avignon. Tânăra era originară din Galaţi.

Totul i-a mers bine fetei până în 23 mai, când verişoarele sale au văzut-o pentru ultima oară, urcându-se în maşina unui bărbat de origine magrebiană.

Cadavrul româncei a fost găsit abia luni după-amiază, de către trei pescari, în râul Durance. Fata fusese decapitată, iar trupul era în descompunere.

Potrivit unor surse ale poliţiei, anchetatorii ar fi audiat trei bărbaţi, printre care un magrebian, în legătură cu acest caz, dar niciuna din piste nu s-a concretizat.

Raportul medicilor-legişti urmează să fie finalizat, pentru a determina clar cauza morţii. Ofiţerii care s-au ocupat de caz susţin că nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul Andreei, deşi capul a fost separat de corp. Acest lucru ar putea fi explicat prin timpul foarte lung în care trupul a plutit în râu, au mai precizat anchetatorii.

Mama tinerei a ajuns, luni, la Avignon, însoţită de o clarvăzătoare. Aceasta din urmă susţinea că Andreea a fost sechestrată într-un imobil situat în apropierea unei păduri. Viziunile sale, însă, nu se potrivesc cu realitatea, au precizat anchetatorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici