Cadavrul unui bărbat, găsit în congelatorul casei sale, la scurt timp după decesul soţiei. Scrisoarea descoperită de poliţişti

După ce Jeanne Souron-Mathers a murit în noiembrie, poliţiştii din statul american Utah au fost şocaţi să găsească cadavrul soţului ei într-un congelator din locuinţa celor doi, scrie CNN.

15469 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, găsit în congelatorul casei sale, la scurt timp după decesul soţiei. Scrisoarea descoperită de poliţişti

Sursa FOTO: Twitter @WTKR3

Totodată, poliţiştii au mai descoperit şi o scrisoare semnată de soţul femeii, Paul, prin care acesta susţinea că femeia nu este „responsabilă” pentru decesul său, potrivit unui mandat care a fost făcut public de poliţişti, transmite CNN.

Poliţiştii susţin că Paul Mathers ar fi murit în urmă cu 10 ani şi au deschis o anchetă privind plăţile lunare pe care le-ar fi primit de la stat, după moartea sa. Plăţile ar ajunge la o sumă totală de 177.000 de dolari.

Paul Mathers ar fi murit între 4 februarie 2009 şi 8 martie 2009, potrivit poliţiei. Bărbatul a fost diagnosticat cu o boală terminală şi era tratat la Centrul Medical pentru Veterani din oraşul american Tooele. Bărbatul a fost văzut acolo pentru ultima dată la 4 februarie 2009.

În plus, înainte de deces, Paul Mathers a redactat o scrisoare în care explica faptul că soţia sa nu este „responsabilă” pentru moartea sa, documentul fiind legalizat în decembrie 2008.

„Detectivii au găsit notarul, dar femeia a spus că nu a citit conţinul documentului, doar l-a ştampilat”, au spus poliţiştii.

Autorităţile au refuzat să dezvăluie boala cu care era diagnosticat Paul Mathers. Soţia sa, Jeanne Souron-Mathers, în vârstă de 75 de ani, a murit luna trecută, din cauze naturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici