Câinele lui Joe Biden va deveni ”Primul Câine al ţării”, în cadrul ceremoniei InDOGuration

  • Câinele lui Joe Biden este investit oficial ”Primul Câine”.
  • Major este un ciobănesc german.
  • Biden a adoptat-o pe Major în anul 2018.
  • Cuplul prezidenţial are doi câini, Major şi Champ.
3506 afișări
Imaginea articolului Câinele lui Joe Biden va deveni ”Primul Câine al ţării”, în cadrul ceremoniei InDOGuration

Câinele lui Joe Biden va deveni oficial ”Primul Câine al ţării”, în cadrul ceremoniei InDOGuration

America nu va avea doar o Primă Doamnă, ci şi un Prim-Câine al ţării. Ceremonia simbolică oficiată de InDOGuration a Primului Câine se transmite pe Zoom cu trei zile înainte de instalarea oficială a lui Biden la Casa Albă.

Major are trei ani şi este un ciobănesc german. Preşedintele ales l-a adoptat pe Major în noiembrie 2018 de la o asociaţie din Delaware. Pe 20 ianuarie, Major va deveni primul câine de salvare care a locuit vreodată la Casa Albă.

Şeful centrului de unde Biden l-a luat, îşi aminteşte că Major era iubitor, inteligent, curios şi afectuos. Biden mai are un câine pe care-l cheamă Champs.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici