Câinii lui Joe Biden fac din nou probleme la Casa Albă. Ciobănescul german Major a muşcat un angajat la câteva săptămâni de la ultimul atac

  • Major, câinele ciobănesc al lui Joe Biden, a muşcat din nou un angajat al Casei Albe
  • Cei doi câini ai preşdintelui SUA au fost trimişi la dresaj după un incident asemănător
  • Un specialist a explicat că animalele nu s-au acomodat încă la Casa Albă
573 afișări
Imaginea articolului Câinii lui Joe Biden fac din nou probleme la Casa Albă. Ciobănescul german Major a muşcat un angajat la câteva săptămâni de la ultimul atac

Sursa foto: profimedia

Joe Biden are mai mari necazuri cu câinii decât cu opoziţia politică. Major, câinele ciobănesc german adoptat de preşedintele american, a muşcat din nou un angajat al Casei Albe.

Este al doilea astfel de incident într-o singură lună. Major şi Champ, cei doi câini ai lui Biden, abia reveniseră de la dresaj, unde au fost trimişi în urma primului atac.

„Champ şi Major sunt aici, la Casa Albă. Au fost la Camp David, alături de prima familie, weekendul trecut. Câinii vor veni şi vor pleca, nu va fi ceva neobişnuit să meargă uneori în Delaware”, spune Jen Psaki, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă.

Nu e prima data când Major îi dă dureri de cap lui Joe Biden. La scurt timp după ce a fost ales, preşedintele şi-a luxat glezna în timp ce se juca cu patrupedul lui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici