California: Cel puţin opt persoane ucise de "Moş Crăciun"

Cel puţin opt persoane au murit după ce un bărbat îmbrăcat în Moş Crăciun a deschis focul asupra participanţilor la o petrecere organizată de o familie în ajunul Crăciunul, în sudul Californiei, în Statele Unite, relatează Sky News.

11 afișări
Imaginea articolului California: Cel puţin opt persoane ucise de "Moş Crăciun"

California: Cel puţin opt persoane ucise de "Moş Crăciun" (Imagine: news.sky.com)

Trupul neînsufleţit al bărbatului, identificat drept Bruce Jeffrey Pardo, a fost găsit ulterior în casa fratelui său. "A murit din cauza rănilor pe care şi le-a provocat singur. Credem că este vorba despre o dispută conjugală", a declarat locotenentul Pat Buchanan, de la poliţia din Covina.

Poliţia susţine că trei persoane care au participat la petrecere sunt în continuare declarate dispărute şi se aşteaptă ca bilanţul victimelor să crească. Printre persoanele declarate dispărute se află proprietarii casei şi fosta soţie a lui Pardo.

Două persoane rănite au fost transportate la spital, dar viaţa lor nu este în pericol, a declarat Buchanan, adăugând că o a treia persoană a fost spitalizată cu un picior rupt.

Bărbatul înarmat, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a început să tragă cu arma imediat ce i s-a deschis uşa. O fetiţă în vârstă de opt ani, care se îndrepta spre el, a fost împuşcată în faţă.

Pardo a continuat să tragă focuri de armă asupra celor 30 de persoane aflate în interior, iar proprietatea, situată în oraşul Covina din Los Angeles, a fost cuprinsă de flăcări după ce s-a auzit o explozie. Poliţia susţine că bărbatul a folosit un dispozitiv incendiar improvizat pentru a declanşa incendiul.

Martorii au declarat că Pardo s-a dezbrăcat de costumul de Moş Crăciun după ce a deschis focul şi a fugit în haine de stradă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici