Camera Reprezentanţilor din SUA îl acuză pe Donald Trump de rasism după afirmaţiile la adresa celor patru membre din Congres

Camera Reprezentanţilor a votat pentru a îl condamna pe Donald Trump în urma afirmaţiilor acestuia la adresa a patru membre al Congresului Statelor Unite, relatează site-ul publicaţiei The New York Times.

404 afișări
Imaginea articolului Camera Reprezentanţilor din SUA îl acuză pe Donald Trump de rasism după afirmaţiile la adresa celor patru membre din Congres

Camera Reprezentanţilor din SUA îl acuză pe Donald Trump de rasism

Măsura a fost votată cu 240 de voturi pozitive şi 187 negative, doar patru republicani din Camera Reprezentanţilor fiind de partea democraţilor.

Donald Trum a afirmat luni despre mai multe membre de culoare ale Congresului de la Washington că ar trebui să se întoarcă în ţările de unde provin, cu toate că trei din cele patru reprezentante democrate vizate de Trump s-au născut în Statele Unite.

Potrivit presei americane, Trump se referea la democratele Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley şi Rashida Tlaib, membre ale Camerei Reprezentanţilor. Toate cele patru deţin cetăţenia americană, iar Ilhan Omar este singura care nu este născută pe teritoriul Statelor Unite.

Taguri:
sua,
rasism,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici