Camera Reprezentanţilor din SUA va vota săptămâna aceasta pe tema formalizării anchetei care ar putea conduce la demiterea lui Donald Trump

Membrii Camerei Reprezentaţiilor urmează să voteze asupra unei rezoluţii ce propune formalizarea anchetei ce îl vizează pe preşedintele SUA, Donald Trump, ce ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Albă, a anunţat Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, relatează postul CNN.

295 afișări
Imaginea articolului Camera Reprezentanţilor din SUA va vota săptămâna aceasta pe tema formalizării anchetei care ar putea conduce la demiterea lui Donald Trump

Camera Reprezentanţilor din SUA va vota săptămâna aceasta pe tema formalizării anchetei care ar putea duce la demiterea lui Donald Trump

Scopul votului privind procedurile este acela de "a elimina orice îndoială în ceea ce priveşte posibilitatea ca Administraţia Trump să reţină documente, să împiedice mărturia martorilor, să ignore citaţii autorizate în mod corespunzător sau să continue să obstrucţioneze Camera Reprezentanţilor", se afirmă într-o scrisoare trimisă congresmenilor de Pelosi.
 
"Rezoluţia stabileşte procedura pentru audieri. care sunt deschise poporului american", a mai afirmat preşedintele Camerei Reprezentanţilor.
 
Votul urmează să se desfăşoare joi, fiind pentru prima dată când membrii Camerei Reprezentanţilor votează în plen pe tema anchetei ce îl vizează pe preşedintele Trump. 
 
Mai multe comisii din cadrul Camerei Reprezentanţilor au lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii de demitere a lui Donald Trump, care este suspectat că i-a cerut preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, într-o convorbire telefonică desfăşurată pe 25 iulie, să ofere informaţii compromiţătoare despre activităţi de afaceri ale lui Joseph Biden şi ale fiului acestuia, Hunter Biden.

Taguri:
sua,
trump,
anchetă

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici