Canada salută înţelegerea la care au ajuns SUA şi Mexic privind modificarea NAFTA

Canada salută înţelegerea la care au ajuns SUA şi Mexic privind modificarea Acordului nord-american de liber-schimb (NAFTA) şi va continua negocierile pe această temă, însă Guvernul de la Ottawa va semna doar un acord care este bun pentru Canada, a anunţat un reprezentant al MAE canadian.

731 afișări
Imaginea articolului Canada salută înţelegerea la care au ajuns SUA şi Mexic privind modificarea NAFTA

Canada salută înţelegerea la care au ajuns SUA şi Mexic privind modificarea NAFTA

"Progresul dintre Mexic şi Statele Unite este o cerinţă necesară pentru orice acord NAFTA reînnoit. Suntem în contact permanent cu partenerii noştri de negociere şi vom continua să lucrăm pentru modernizarea NAFTA. Vom semna doar un nou acord NAFTA care este bun pentru Canada şi bun pentru clasa de mijloc. Semnătura Canadei este obligatorie", a declarat purtătorul de cuvânt al ministrului canadian de Externe, Chrystia Freeland, informează agenţia Reuters.

Statele Unite şi Mexic au ajuns luni la o înţelegere în privinţa modificărilor termenilor Acordului nord-american de liber-schimb (NAFTA).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici