Canada şi SUA avertizează asupra lipsei de siguranţă a unor clăpari fabricaţi în România

Ministerul canadian al Sănătăţii şi Comisia pentru Siguranţa Consumatorului din SUA cer populaţiei să nu mai folosească cinci tipuri de clăpari Rossignol fabricaţi în România, pentru că aceştia se pot desprinde în timpul schiatului, relatează cotidianul Vancouver Sun în ediţia electronică.

262 afișări
Imaginea articolului Canada şi SUA avertizează asupra lipsei de siguranţă a unor clăpari fabricaţi în România

Canada şi SUA avertizează asupra lipsei de siguranţă a unor clăpari fabricaţi în România

Ministerul Sănătăţii din Canada afirmă că acest defect ar putea determina căderea schiorilor. Acest apel vizează clăparii de tip Rossignol X-IUM şi X-11.

Ministerul informează că sunt vizate modelele ale căror nume sunt imprimate în partea superioară a clăparului şi care au, de asemenea, numărul de serie, alcătuit din cinci sau şase cifre, imprimat în interiorul clăparului drept sub branţ. Perechile care nu au un număr de serie imprimat în clăparul drept sub branţ nu sunt vizate de această atenţionare.

Aproximativ 936 de perechi de clăpari de acest tip au fost vândute în Canada, iar în Statele Unite 1.912 perechi, din decembrie 2007 până în iunie 2009.

Aceşti clăpari sunt fabricaţi în România şi sunt importaţi de Groupe Rossignol Canada Inc., cu sediul în Granby, Quebec.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici