Cancelarul german Olaf Scholz poartă un petic pentru ochi în urma unei accidentări la jogging

Cancelarul german Olaf Scholz a distribuit luni pe reţelele de socializare o poză în care apare purtând un petic pentru ochi, în urma unui accident de jogging suferit în weekend.

953 afișări
Imaginea articolului Cancelarul german Olaf Scholz poartă un petic pentru ochi în urma unei accidentări la jogging

Cancelarul german Olaf Scholz poartă un petic pentru ochi în urma unei accidentări la jogging

Politicianul în vârstă de 65 de ani a căzut sâmbătă în timp ce făcea jogging în oraşul său natal Potsdam şi a fost nevoit să anuleze întâlnirile din weekend.
 
"Aştept cu nerăbdare meme-urile", a postat el pe X (fostă Twitter), împreună cu o fotografie în care acesta apare cu un petic care îi acoperă rănile de la ochiul drept. "Mulţumesc pentru urările de bine, arată mai rău decât este!", a adăugat el.
 
Postarea a fost întâmpinată cu o serie de reacţii, aşa cum a prezis cancelarul, trecând de la urări de bine la meme-uri - cele mai multe dintre ele înfăţişându-l pe Scholz ca un pirat, relatează Reuters.
 
Deşi cancelarul a minimalizat impactul căzăturii asupra sănătăţii sale pe platforma X, incidentul l-a obligat să anuleze unele întâlniri din weekend, potrivit guvernului.
 
"Era destul de bine dispus în această dimineaţă, dar încă mai pare puţin rănit", a declarat luni purtătorul său de cuvânt, Steffen Hebestreit, reporterilor din Berlin, adăugând că Scholz se simte bine având în vedere circumstanţele.
 
Hebestreit a adăugat că fotografia a fost publicată "pentru ca toată lumea să se obişnuiască cu felul în care va arăta în următoarea săptămână sau două".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici