Când spune Bill Gates că va lua sfârşit criza coronavirusului. Estimările miliardarului

  • Bill Gates (64 de ani) a răspuns întrebărilor primite de la oameni pe Reddit
  • Fondatorul Microsoft, care a anunţat că finanţează găsirea unui vaccin pentru COVID-19, spune că testarea este crucială
  • El estimează că situaţia de criză ar putea dura până la 10 săptămâni în SUA
30921 afișări
Imaginea articolului Când spune Bill Gates că va lua sfârşit criza coronavirusului. Estimările miliardarului

Când spune Bill Gates că va lua sfârşit criza coronavirusului. Estimările miliardarului Microsoft

Bill Gates spune că autorităţile din fiecare ţară trebuie să demareze programe agresive de testare. El estimează că situaţia de criză s-ar putea încheia în 6 sau 10 săptămâni, în funcţie de performanţa guvernelor în a testa populaţia.
 
"China are acum foarte puţine cazuri pentru că testează continuu, iar carantina a fost foarte eficientă. Dacă o ţară reuşeste să testeze eficient, criza poate dispărea într-o perioadă de 6-10 săptămâni", a spus Gates.
 
Bill Gates a mai avertizat oamenii să fie vigilenţi la cei care încearcă să profite de această criză şi să îi păcălească, dar şi la avalanşa de fake news.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici