Când va atinge Marea Britanie vârful pandemiei cu noul coronavirus. Anunţul făcut de Ministrul Sănătăţii

Marea Britanie ocupă numărul cinci în lume, în topul statelor cu cele mai multe decese provocate de infecţia cu noul coronavirus, iar ministrul sănătăţii britanic a făcut un anunţ cu privire la vârful pandemiei.

1897 afișări
Imaginea articolului Când va atinge Marea Britanie vârful pandemiei cu noul coronavirus. Anunţul făcut de Ministrul Sănătăţii

Când va atinge Marea Britanie vârful pandemiei cu noul coroanvirus. Anunţul făcut de Ministrul Sănătăţii

Potrivit Reuters, Matt Hancock, Ministrul britanic al Sănătăţii, a declarat că epidemia de coronavirus va atinge punctul maxim în curând, dar totuşi trebuie respectate în continuarea măsurile cu privire la restricţiile de circulaţie.

„Credem că este prea devreme pentru a face o schimbare cu privire la încetarea restricţiilor. În timp ce am observat o aplatizare a numărului de cazuri şi, din fericire, o aplatizare a numărului de morţi, însă nu a început scăderea ritmului epidemiei. Dacă am eliberat toate măsurile acum, atunci acest virus s-ar răspândi din nou şi nu îl putem lăsa să se întâmple asta.” , a spus Matt Hancock.
 
Pe plan mondial, au fost înregistrate 2.083.326 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar bilanţul morţilor a ajuns la 134.616. De asemenea, numărul celor vindecaţi a trecut de jumătate de milion, fiind confirmate 510.350 de persoane care s-au vindecat, potrivit worldometers.info. În total, în Marea Britanie s-au înregistrat până acum 98.476 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici