Cântăreţul american R. Kelly a fost găsit vinovat în procesul de trafic sexual. Când va fi pronunţată sentinţa

Cântăreţul american R Kelly a fost găsit vinovat de faptul că şi-a folosit statutul de superstar pentru a pune în aplicare o schemă de abuz sexual asupra femeilor şi copiilor timp de două decenii, scrie BBC.

1119 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul american R. Kelly a fost găsit vinovat în procesul de trafic sexual. Când va fi pronunţată sentinţa

Cântăreţul american R. Kelly a fost găsit vinovat în procesul de trafic sexual. Când va fi pronunţată sentinţa

11 acuzatori, nouă femei şi doi bărbaţi, au depus mărturie în timpul procesului care a durat şase săptămâni, în care au descris umilinţele şi violenţele sexuale la care au fost supuşi.

După două zile de deliberări, juriul l-a găsit pe Kelly vinovat de toate acuzaţiile care i se aduceau.

Sentinţa va fi pronunţată la 4 mai şi cântăreţul ar putea să-şi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor.

R Kelly - celebru mai ales pentru cântecul I Believe I Can Fly - a fost, de asemenea, găsit vinovat de trafic de femei şi de producerea de pornografie infantilă.

Pe lângă cele opt capete de acuzare pentru trafic sexual, Kelly a fost găsit vinovat şi de şantaj.

Gloria Allred, un avocat care a reprezentat mai multe victime, a declarat reporterilor: „Practic avocatura de 47 de ani. În acest timp, am urmărit mulţi prădători sexuali care au comis infracţiuni împotriva femeilor şi copiilor. Dintre toţi prădătorii pe care i-am urmărit, domnul Kelly este cel mai rău".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici