Captură record în Paraguay. Poliţia a confiscat un transport de cocaină cu o valoare de piaţă de 500 de milioane de dolari

  • Captură impresionantă a forţelor de ordine din Paraguay.
  • Poliţia paraguayană a declarat marţi că a confiscat o cantitate record de 2,3 tone de cocaină într-un port privat de lângă Asunción.
  • Cu o valoare de piaţă de aproximativ 500 de milioane de dolari, ascuns într-un transport de cărbune, transportul avea destinaţia Israel.
740 afișări
Imaginea articolului Captură record în Paraguay. Poliţia a confiscat un transport de cocaină cu o valoare de piaţă de 500 de milioane de dolari

Captură record în Paraguay. Poliţia a confiscat un transport de cocaină cu o valoare de piaţă de 500 de milioane de dolari

Unitatea anti-drog responsabilă de operaţiune a raportat că cantitatea totală de droguri confiscate în portul Terport de Villeta, la aproximativ 30 de kilometri de capitala paraguayană, a fost de 2.327 kilograme, relatează Reuters.

Autorităţile au spus că drogurile au fost ascunse într-un transport de şase containere de cărbune care urmau să fie expediate către Israel.

„Drogurile se aflau într-unul din containere, în saci de 4 kilograme”, a declarat comisarul Osvaldo Ávalos reporterilor.

Poliţia a arestat două persoane identificate ca fiind responsabile pentru planificarea exportului, iar procuratura a spus că una dintre persoane este fost director al televiziunii de stat.

Este cel mai mare cantitate de cocaină capturată în Paraguay, considerată o ţară de tranzit pentru traficul de droguri către Europa şi alte destinaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici