Care sunt şansele unui întâlniri Putin-Zelenski, potrivit lui Peskov

Rusia şi Ucraina au lăsat în urmă rundele de negociere.

1873 afișări
Imaginea articolului Care sunt şansele unui întâlniri Putin-Zelenski, potrivit lui Peskov

Care sunt şansele unui întâlniri Putin-Zelenski

Rusia şi Ucraina nu iau în calcul nicio negociere de pace, în acest moment al conflictului armat.

„Nu există premise pentru o întâlnire între preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi rusul Vladimir Putin”, a declarat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Declaraţia neagă zvonurile care au fost lansate după întâlnirea dintre Putin şi preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

„Eforturile noastre diplomatice sunt concentrate pe încheierea războiului din Ucraina. Pentru că nu vor fi câştigători şi singura cale de urmat este aceea a dialogului”,  declarat de preşedintele turc Erdogan, vorbind la Conferinţa Ambasadorilor.

„Acordul privind coridorul cerealelor a intrat în vigoare şi funcţionează fără prea multe probleme”, a adăugat Erdogan.

„Turcia nu îşi va da aprobarea pentru intrarea Finlandei şi a Suediei în NATO, atâta timp cât cele două ţări nu îşi vor ţine promisiunile în ceea ce priveşte lupta împotriva terorismului. Avem clar acest lucru. Nicio ţară NATO nu trebuie să fie un refugiu sigur pentru teroriştii PKK şi Fetus care scapă de justiţia turcă”, consideră Erdogan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici