Casa Albă: Americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-Un

Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a declarat, miercuri, că americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-un, liderul regimului de la Phenian, nu de cea a preşedintelui Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Yonhap.

1306 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-Un

Casa Albă: Americanii ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a lui Kim Jong-Un

”Cred că preşedintele şi cetăţenii acestei ţări ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a liderului Coreei de Nord. În ultimii ani, el a făcut ameninţări repetate, a testat rachete balistice, iar preşedintele (Trump) nu se va răzbuna şi se va asigura că va face ceea ce a promis. Va proteja poporul american”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

”Preşedintele este foarte conştient de modul în care funcţionează procesul şi de capacitatea Statelor Unite, despre care vă pot spune că ete mai mare decât a Coreei de Nord”, a adăugat Sanders.

Declaraţiile lui Sanders vin la câteva zile după ce Kim Jong-Un s-a lăudat că are pe birou un "buton nuclear", avertizând că "întregul teritoriu al SUA este în raza de acţiune a rachetelor atomice nord-coreene".

În replică, Donald Trump a transmis prin Twitter: "Să îl informeze cineva din cadrul regimului său sărac şi înfometat pe liderul nord-coreean că am şi eu buton nuclear, care este mult mai mare şi mai puternic decât al lui şi că butonul meu chiar funcţionează!"

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici