Casa Albă, mai aproape de influencerii de pe TikTok

Oficiali de la Casa Albă au organizat o întâlnire prin intermediul Zoom cu aproximativ 30 de creatori influenţi din TikTok, pentru a-i ţine la curent cu cele mai recente mesaje ale SUA privind Ucraina, potrivit Washington Post.

323 afișări
Imaginea articolului Casa Albă, mai aproape de influencerii de pe TikTok

Briefingul a fost condus de secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, şi de consilierul Consiliului Naţional de Securitate Matt Miller. De atunci, mai multe dintre vedetele din social media au continuat să posteze despre Ucraina.

Subiectul a inclus "obiectivele strategice ale SUA în regiune", potrivit Post, cum ar fi modul în care SUA ar răspunde la un atac nuclear al Rusiei şi modul în care sunt cheltuiţi banii americani pentru ajutorarea Ucrainei.

TikTok a fost adoptat pe scară largă de către administraţia Biden ca o modalitate de a ajunge la americanii mai tineri, care se informează cu precădere de pe reţelele de socializare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici