Câştigătorul unui milion de dolari la loteria americană este de negăsit de aproape un an

De aproape un an, câştigătorul unui milion de dolari la loteria americană este de negăsit, iar un apel a fost lansat pentru ca acesta să fie identificat înainte de expirarea valabiliăţii biletului.

1046 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul unui milion de dolari la loteria americană este de negăsit de aproape un an

Câştigătorul unui milion de dolari la loteria americană este de negăsit de aproape un an (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Verificaţi-vă portofelele, curăţaţi-vă sertarele, controlaţi-vă buzunarele de la pantaloni, deoarece undeva un jucător din New Jersey (est) are un bilet câştigător de un milion de dolari la Powerball, care expiră la 16 mai", au declarat responsabilii loteriei într-un comunicat.

Aceştia au precizat în ce magazin din South Brunswick a fost cumpărat biletul şi care sunt numerele - 03, 07, 21, 28 şi 43. numărul complementar, 02.

Extragerea a avut loc la 16 mai 2012 în Statele Unite, iar câştigătorii au un an pentru a îşi ridica câştigul.

La începutul lunii, loteria a lansat un prim apel pentru a încerca să localizeze câştigătorul sau câştigătoarea, însă fără rezultate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici