Caz bizar în Germania: Poliţia a prins un şofer livrator care a condus fără permis timp de 40 de ani

  • Poliţia germană a prins un şofer care nu avea permis valabil de 40 de ani.
  • Bărbatul în vârstă de 67 de ani lucra ca şofer livrator.
  • Acesta a prezentat poliţiei o copie a unui document falsificat în care scria că permisul bărbatului a fost prezentat la o altă secţie de poliţie.
  • În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a condus fără permis valabil de 40 de ani.
2071 afișări
Imaginea articolului Caz bizar în Germania: Poliţia a prins un şofer livrator care a condus fără permis timp de 40 de ani

Caz bizar în Germania: Poliţia a prins un şofer livrator care a condus fără permis 40 de ani

Un şofer din Germania a condus fără permis valabil de 40 de ani, timp în care a făcut livrări cu maşina. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost prins de poliţie în apropierea oraşului Triere din Germania.

În momentul în care poliţia i-a cerut actele, acesta a încercat să evite şi a prezentat o copie a unui document falsificat, în care se preciza că permisul său a fost prezentat la o altă secţie de poliţie, potrivit dw.com.

În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a condus fără permis valabil de 40 de ani, timp în care a lucrat ca şofer livrator. Poliţia a declarat că acesta se confruntă cu multiple acuzaţii.

De-a lungul timpului, au fost raportate mai multe cazuri similare în Germania. În iulie 2020, o femeie de 69 de ani ar fi condus fără permis de 39 de ani. Aceasta a fost descoperită când a lovit un alt autovehicul aflat într-o parcare de unde a şi fugit.

În 2014, jucătorul de la Borussia Dortmund, Marco Reus, a fost amendat cu 540.000 de euro după ce a fost prins conducând un Aston Martin, în ciuda faptului că nu deţinea permis de conducere. Ulterior, Reus şi-a obţinut permisul de conducere şi a fost văzut conducând la antrenamente un Opel Insignia.

În Germania, conducerea unui autovehicul fără permis reprezintă o infracţiune care se pedepseşte cu amenzi mari sau chiar cu închisoarea. De asemenea, falsificarea unui document oficial este o infracţiune pedepsită cu amendă sau până la cinci ani de închisoare.

Autor: Mihaela Ionita
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici