Cazinourile din Las Vegas au fost închise pentru 30 de zile

  • Cazinourile din Las Vegas au fost închise, de miercuri, pentru 30 de zile, în urma unei decizii luate de guvernatorul statului Nevada
  • Decizia leste una fără precedent şi vizează 449 de cazinouri legale
  • Pe de altă parte, bordelurile din statul Nevada nu se închid, dar le cer clienţilor să poarte măşti
251 afișări
Imaginea articolului Cazinourile din Las Vegas au fost închise pentru 30 de zile

Sursa foto: Profimedia

Cazinourile din Las Vegas au fost închise, de miercuri, pentru cel puţin 30 de zile, în urma unei decizii luate marţi de guvernatorul statului Nevada, Steve Sisolak.

Decizia fără precedent vizează cele 440 de cazinouri legale din statul Nevada, afectând financiar vieţile a zeci de mii de angajaţi, potrivit reviewjournal.com.

Până marţi, mai multe companii din domeniul jocurilor de noroc şi-au anunţat intenţiile, respectiv dacă vor rămâne deschise sau se vor închide, în contextul pandemiei de coronavirus, însă Sisolak a decis întreruperea activităţii tuturor.

Bill Miller, preşedinte al American Gaming Association, a cerut ajutorul guvernului federal.

Printre companiile care au anunţat că se vor închide anterior deciziei de marţi se numără MGM Resorts International şi Caesars Entertainment Corp.

Decizia lui Sisolak afectează şi 1.977 de localuri care deţin aparate de joc de tip slot machine.

Pe de altă parte, bordelurile din Nevada, singurul stat american care permite unor astfel de stabilimente să funcţioneze legal, nu au fost închise, însă clienţilor li s-au impus restricţii, respectiv să poarte măşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici