Cazul fetiţei de 4 ani dispărută dintr-un camping din Australia: mărturisirea răpitorului

Presupusul răpitor al fetiţei de 4 ani dispărută dintr-un camping din Australia şi găsită după 18 zile a pledat vinovat.

9423 afișări
Imaginea articolului Cazul fetiţei de 4 ani dispărută dintr-un camping din Australia: mărturisirea răpitorului

Cazul fetiţei de 4 ani dispărută dintr-un camping din Australia: răpitorul mărturiseşte

Cleo Smith, în vârstă de patru ani, a dispărut din cortul familiei în luna octombrie a anului trecut, în timp ce se afla într-o excursie în Australia de Vest. Forţe impresionante au căutat-o atunci, iar după 18 zile poliţia a găsit-o în casa unui străin din Carnarvon, oraşul ei natal.

Luni, bărbatul în casa căruia a fost găsită fetiţa, Terence Darrell Kelly, în vârstă de 36 de ani, a pledat „vinovat” în faţa magistraţilor şi îşi aşteaptă sentinţa.

Presa australiană, citată de BBC, susţine că pledoaria lui Kelly este o surpriză, pentru că mulţi se aşteptau să fie un proces de lungă durată.

El se află într-o închisoare din Perth din 5 noiembrie - la două zile după ce poliţia a pătruns în locuinţa sa.

Familia fetiţei se afla într-un camping din Quobba Blowholes. Cleo dormea pe o saltea lângă pătuţul surorii sale mai mici. Când mama ei, care dormea în a doua încăpere a cortului, s-a trezit dimineaţa, Cleo dispăruse, iar uşa cortului era deschisă. În cele din urmă au apărut informaţii despre o maşină care apoi au condus forţele de ordine la locuinţa lui Kelly.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cleo smith,
răpitor,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici