Dispariţia unei fetiţe de 4 ani a devenit caz naţional în Australia

  • Sâmbăta trecută, Cleo Smith, o fată australiană de 4 ani, a mers să doarmă în cortul ei cu sora ei mai mică şi cu părinţii, care hotărâseră să o ia în weekend la campingul Blowholes Shacks din Macleod, la nord de Perth.
  • A doua zi, la ora 6.30, fata nu mai era cu ei.
  • Poliţia australiană investighează acum cazul, promiţând că „nu va lăsa nicio piatră neîntoarsă”.
1613 afișări
Imaginea articolului Dispariţia unei fetiţe de 4 ani a devenit caz naţional în Australia

Cleo Smith

Cercetările se desfăşoară de patru zile şi sunt concentrate în principal în jurul campingului. Unele încercări sunt efectuate chiar mai departe, atât pe mare, cât şi pe calea aerului. Personalul criminalist, poliţia, forţele de apărare şi membrii comunităţii din Perth, care începuseră să patruleze zona în aceeaşi zi, sunt peste tot.

În prezent, poliţiştii au furnizat puţine informaţii cu privire la anchetă şi nu au dezvăluit nicio ipoteză despre dispariţie, dar s-au limitat la emiterea unei fotografii a fetei şi a sacului de dormit în care dormea, care a dispărut împreună cu ea. Prin urmare, pare puţin probabil ca fetiţa să fi rătăcit singură. 

De îndată ce s-au trezit, părinţii au observat că perdeaua era deschisă, iar copilul lipsea. Au început să o caute în apropiere. „Am căutat-o ​​în jur, asigurându-ne că nu se află în jurul cortului”, a spus mama ei, Ellie Smith, pentru ABC,

Ultima interacţiune cu Cleo a avut loc cu o seară înainte, înainte de culcare: „Ţi-am adus nişte apă. Apoi, s-a culcat”, a spus mama, care ne asigură „nu părăsea niciodată cortul. Este leneşă, când vine vorba de mers pe jos. Să sperăm că este aici. Un milion de alte lucruri ne trec prin minte”.

Cazul a atras atenţia la nivel mondial, dar încă nu există nicio descoperire. „Continuăm să ne concentrăm pe identificarea oricărui potenţial, avem cei mai buni anchetatori în acest caz, cei mai buni cercetători şi alţi voluntari", a declarat reporterilor inspectorul Jon Munday, ofiţer asistent de district pentru regiunea Mid West. Gascoyne.

Ostilitatea locului, pustie şi inaccesibilă, şi trecerea zilelor complică tot mai mult căutările. „Cu fiecare oră care trece, situaţia din acest mediu pentru un copil devine foarte, foarte riscantă”, a spus Munday, care a numit cercetarea „o cursă contra timpului”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici