Ce au aflat spionii sudcoreeni despre Kim Jong Un, după zvonurile că acesta ar fi în pericol de moarte

  • Surse citate de televiziunea americană CNN au notat în urmă cu două zile că dictatorul nordcoreean Kim Jong Un ar fi în mare pericol
  • În presă a apărut informaţia că acesta ar fi fost operat pe cord
  • Pentagonul a transmis că nu are cunoştinţe cu privire la starea lui Kim Jong Un, dar Donald Trump a ţinut să-i transmită acestuia "să fie sănătos"
7131 afișări
Imaginea articolului Ce au aflat spionii sudcoreeni despre Kim Jong Un, după zvonurile că acesta ar fi în pericol de moarte

Ce au aflat spionii sudcoreeni despre Kim Jong Un, după zvonurile că acesta ar fi în pericol de moarte

Ipoteza lansată în urmă cu două zile cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong Un nu s-a adeverit până acum. Oficiali au guvernului sudcoreean de la Seul au aflat că "nu există semne neobişnuite cu privire la starea lui Kim Jong Un".
 
Potrivit oficialilor din Ministerului Unificării din Coreea de Sud, programul lui Kim Jong Un nu a fost modificat în ultima perioadă.
 
"Nu am observat semne neobişnuite", a spus un reprezentant al ministerului.
 
Kim Jong Un a fost văzut ultima dată pe 11 aprilie, la o întâlnire a Partidului. În aceeaşi zi, Agenţia Nord-Coreeană de Presă a transmis un comunicat de mulţumire din partea lui Kim Jong Un câtre Bashar Assad.
 
Dictatorul nord-coreean a lipsit de la o serie de festivităţi programate pe data de 15 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici