Avocatii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, cer ca victimele să nu mai posteze pe internet dovezi şi informaţii

  • Avocaţii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, vor ca victimele să nu mai posteze pe internet informaţii din dosar
  • Apărătorii au cerut unui judecător să le oprească pe femei
  • Ei spun că este o încercare de a creşte amploarea procesului civil
810 afișări
Imaginea articolului Avocatii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, cer ca victimele să nu mai posteze pe internet dovezi şi informaţii

Profimedia

Avocaţii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, vor ca victimele să nu  mai posteze pe probe şi date din dosar. Avocaţii au cerut unui judecător să oprească femeile care se consideră victimele lui Maxwell şi Epstein să mai publice materiale pe internet. Apărătorii spun că este o încercare de a da şi mai multă amploare procesului pentru daune. De aceea, ei cer confidenţialitatea impusă procurorilor şi avocaţilor.

Ghislaine Maxwell, în vârstă de 58 de ani, a fost încarcerată acum câteva săptămâni. Ea ar fi fost cea care recruta tinere şi minore pe care apoi le-ar fi obligat să întreţină relaţii sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein. Maxwell respinge toate acuzaţiile.

Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, spunea că Ghislaine Maxwell a adus-o în cercul de apropiaţi ai miliardarului, apoi ar fi fost forţată să facă sex cu Epstein şi cu prieteni de-ai lui.

Miliardarul Epstein a fost închis anul trecut în timp ce aştepta procesul pentru abuz sexual şi trafic de minore. El s-ar fi sinucis în celula sa la scurt timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici