Ce nume propune în glumă Silvio Berlusconi pentru partidul său

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a cărui cotă de popularitate este la un minim istoric, de 24 la sută, a glumit joi că ar putea schimba numele formaţiunii sale, propunând denumirea "Hei frumoaso!" ("Forza gnocca"), făcând aluzie la gusturile sale pentru femei.

206 afișări
Imaginea articolului Ce nume propune în glumă Silvio Berlusconi pentru partidul său

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom schimba numele PdL pentru că lumea nu ne mai iubeşte. Acceptăm toate sugestiile, vom face sondaje", le-a spus Berlusconi parlamentarilor din cadrul formaţiunii ale, Poporul Libertăţii (PdL).

"Mi s-a spus că numele care ar avea cel mai mare succes ar fi Forza Gnocca (Hei Frumoaso)", a glumit Berlusconi.

Însă gluma premierului italian, care a împlinit 75 de ani săptămâna trecută, nu a fost pe placul tuturor.

Deputatul Aldo Di Biagio, din cadrul formaţiunii Viitor şi Libertate, a spus că nu va mai veni în Parlament pentru a asculta "glume ridicole", subliniind că "Italia este în derivă, agenţiile de rating continuă să o declaseze, iar Guvernul demonstrează că nu este în măsură să aplice reformele necesare".

Preşedintele Partidului Democrat (de opoziţie), Rosy Bindi, a evocat "situaţia tragică" din Italia, referindu-se inclusiv la scandalurile sexuale în care este implicat premierul Silvio Berlusconi.

Chiar şi o deputată din cadrul PdL a criticat gluma premierului: "Ştim şi apreciem ironiile şi marea simpatie a premierului..., dar uneori şi cele mai bune glume pot fi mai puţin amuzante", a spus Barbara Saltamartini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici