Ce se află în cutiile trimise de Rusia în SUA

  • Rusia a trimis ajutoare umanitare în Statele Unite. Un avion cu 60 de tone de echipamente medicale a aterizat la New York.
  • Gestul nu este privit cu ochi buni de criticii lui Donald Trump, care îi reproşează apropierea de Vladimir Putin.
  • Statele Unite au cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, peste 215.000.
4041 afișări

Rusia a trimis în Statele Unite un avion plin ochi cu măşti, ventilatoare şi alte echipamente medicale. Aparatul de zbor a aterizat la New York, oraşul cel mai afectat de epidemie.

Kremlinul a trimis ajutoarele în urma unei discuţii telefonice între Donald Trump şi Vladimir Putin, de la începutul săptămânii, în urma căreia liderul de la Casa Albă a acceptat mâna întinsă de omologul de la Kremlin. Gestul ruşilor nu este privit cu ochi buni de toată lumea de peste Ocean. Criticii lui Donald Trump spun că este o nouă dovadă a apropierii dintre liderul american şi Vladimir Putin, în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale în Statele Unite.

Presa americană vorbeşte despre o lovitură de PR a Rusiei, care se foloseşte de astfel de gesturi umanitare pentru a-şi extinde influenţa în lume. Săptămâna trecută, Moscova a trimis echipe de medici şi ajutoare umanitare şi în Italia, ţara europeană cea mai afectată de pandemia de coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici