Cea mai periculoasă intersecţie din lume? Zeci de accidente, filmate în China - VIDEO

Autorităţile chineze au postat pe site-ul Youku imagini cu accidente surprinse într-o intersecţie din China, poliţia vrând să promoveze astfel traficul în siguranţă, scrie Huffington Post.

530 afișări
Imaginea articolului Cea mai periculoasă intersecţie din lume? Zeci de accidente, filmate în China - VIDEO

Cea mai periculoasă intersecţie din lume? Zeci de accidente, filmate în China

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o intersecţie din oraşul Heze, provincia Shandog. Videoclipul de 12 minute arată un număr impresionant de accidente rutiere, ceea ce poate duce la concluzia că aceasta este cea mai periculoasă intersecţie din lume.

La numai 22 de ore de la postarea pe site-ul Youku, filmul a strâns mai mult de 2 milioane de vizualiări şi peste 270 de pagini de comentarii.

Pe site-ul Youku, videoclipul este însoţit şi de o descriere: "Instalarea camerelor video este doar o metodă de atenţionare, cheia stă în educarea oamenilor despre siguranţa în trafic. Nu putem să oprim accidentele, dar vom face tot posibilul să le prevenim şi să le reducem numărul. Oameni şi poliţie, haideţi să ne unim forţele şi să facem oraşul Haze un loc sigur şi mai paşnic, în care apucăm să ne întoarcem acasă la cei dragi...".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici