Cei doi piloţi ai avionului militar prăbuşit în Franţa au fost găsiţi morţi

Cei doi piloţi ai avionului de vânătoare Mirage 2000-D prăbuşit miercuri în zona Mignovillard din estul Franţei au fost găsiţi morţi, a anunţat Florence Parly, ministrul francez al Apărării, citat de publicaţia Le Figaro.

798 afișări
Imaginea articolului Cei doi piloţi ai avionului militar prăbuşit în Franţa au fost găsiţi morţi

Cei doi piloţi ai avionului militar prăbuşit în Franţa au fost găsiţi morţi

Ministrul a anunţat prin intermediul unui comunicat că cei doi piloţi, căpitanul Baptiste Chirié şi locotenentul Audrey Michelon, au fost găsiţi morţi joi seară, cauza exactă a accidentului nefiind încă stabilită.

Avionul de vânătoare a dispărut de pe radare miercuri, în jurul orei locale 11.00, după ce a decolat de la baza militară Nancy-Ochey din Meurthe-et-Moselle pentru a efectua un zbor de antrenament. Epava aeronavei a fost găsită în zona Mignovillard din estul Franţei, la o înălţime de aproximativ 1.000 de metri.

„Operaţiunea de căutare a aeronavei Mirage 2000-D, care a dispărut de pe radare miercuri dimineaţă, a dus din păcate la confirmarea decesului celor doi membri ai echipajului, căpitanul Baptiste Chirié şi locotenentul Audrey Michelon”, a transmis Florence Parly.

Operaţiunea de căutare, la care au particcipat peste 150 de jandarmi, a fost îngreunată de ninsoarea abundentă din ultimele zile şi vizibilitatea redusă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici