Cel mai bogat om din lume a avertizat omenirea acum 5 ani. “Nu războiul, microbii sunt uriaşul pericol”. VIDEO

  • Coronavirusul l-a făcut pe Bill Gates, fondatorul Microsoft, să iasă din afaceri
  • Miliardarul, posesor al unei averi de peste 100 de miliarde de dolari, işi va dedica viaţa actelor de filantropie
  • Gates a avertizat lumea incă de acum 5 ani despre pericolul uriaş al unei imbolnăviri in masă
61358 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din lume a avertizat omenirea acum 5 ani. “Nu războiul, microbii sunt uriaşul pericol”. VIDEO

Cel mai bogat om din lume a avertizat omenirea acum 5 ani. “Nu războiul, microbii sunt uriaşul pericol”. VIDEO

In urmă cu 5 ani, Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a ţinut o prezentare care a anticipat foarte exact ce se întămplă în aceste zile “Nu războiul este pericolul uriaş pentru omenire, microbii sunt”- a spus Gates. Miliardarul sprijină prin fundaţia sa si a soţiei sale, Melinda, actele de caritate. Cei doi au cheltuit peste 200 de milioane de dolari pentru finanţare cercetărilor având ca scop crearea unor surse de apă curată pentru ţările în care oamenii mor din cauza apei pe care o beau. 
 
Criza coronavirusului l-a făcut pe fondatorul Microsoft, Bill Gates, să se retragă din business. Săptămâna aceasta Gates a ieşit din boardul Microsoft şi cel al Berkshire Hathaway, compania celebrului investitor Warren Buffet. Gates a anunţat ca îşi pune întreaga energie si avere în slujba actelor filantropice.
 
Sursă foto: Profimedia

 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici