Cel mai mare atac asupra Ucrainei din ultimele multe luni / Ploaie de rachete asupra Kievului şi în restul ţării: 22 de morţi şi 108 de răniţi / Zelenski: vom răspunde

Cel puţin 10 oameni au murit în urma atacurilor aeriene lansate de ruşi asupra Ucrainei în noaptea de joi spre vineri. Ucrainenii susţin că a fost cel mai mare atac din ultimele luni, potrivit Reuters.

9840 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare atac asupra Ucrainei din ultimele multe luni / Ploaie de rachete asupra Kievului şi în restul ţării: 22 de morţi şi 108 de răniţi / Zelenski: vom răspunde

Cel mai mare atac asupra Ucrainei din ultimele multe luni. S-a tras inclusiv asupra Kievului

Ruşii au declanşat vineri cel mai mare atac cu drone şi rachete asupra Ucrainei din ultimele luni, ucigând 10 persoane şi rănind cel puţin 60 la Kiev, în sudul, vestul şi estul ţării, au declarat oficialii ucraineni.

Printre altele, au fost lovite o maternitate din oraşul Dnipro şi clădiri din oraşele Liov, Odesa şi Harkov.

Două persoane au murit în capitala Kiev, iar mai mulţi oameni au fost prinşi sub moloz într-un depozit avariat, a declarat primarul Vitali Klitschko pe reţelele de socializare.

Alte două persoane au fost ucise în oraşul Odesa şi cel puţin 15 au fost rănite, inclusiv doi copii, a anunţat guvernatorul regiunii.

Ministerul Energiei a raportat întreruperi de curent în patru regiuni după atacul aerian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici