Cel puţin 11 maşini, incendiate în decurs de şase ore la Moscova

Cel puţin 11 maşini au fost incendiate în decurs de şase ore, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în mai multe cartiere din Moscova, relatează RIA Novosti.

201 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 maşini, incendiate în decurs de şase ore la Moscova

Cel puţin 11 maşini, incendiate în decurs de şase ore la Moscova (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Poliţia bănuieşte că incendierea maşinilor - în majoritate modele străine - se înscrie într-o campanie de atacuri.

Alte două maşini au fost incendiate în condiţii similare în sud-vestul Moscovei vineri seară, iar alte trei au fost distruse joi, într-o parcare din sudul capitalei ruse.

Poliţia a declanşat o anchetă, considerând că unele dintre incidente par să confirme ipoteza unor atacuri coordonate.

Sute de vehicule au fost distruse la Moscova, în perioada mai - iulie 2008, în urma unei serii de atacuri similare. Poliţia a reţinut atunci circa 30 de persoane, în majoritate minori, bănuite de implicare în producerea incidentelor.

Valul de atacuri din 2008 i-a determinat pe proprietarii de maşini să organizeze patrule temporare pentru paza parcărilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici