Cel puţin 11 muncitori au murit, după prăbuşirea unui imobil la Teheran

Cel puţin 11 muncitori au murit luni, în urma prăbuşirii unui imobil cu şapte etaje la Teheran, au anunţat marţi agenţiile iraniene.

16 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 muncitori au murit, după prăbuşirea unui imobil la Teheran

Cel puţin 11 muncitori au murit, după prăbuşirea unui imobil la Teheran (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit agenţiilor Fars şi Isna, care au citat echipele de intervenţie, 11 cadavre au fost recuperate de sub dărâmături. Un număr de 20 de muncitori lucrau în imobil în momentul accidentului.

Blocul de locuinţe, situat în nord-vestul capitalei, era dezafectat de mai mulţi ani. Autorităţile au ordonat distrugerea sa, din motive de securitate.

Potrivit procurorului general Said Mortazavi, autorizaţia de construcţie a imobilului prevedea trei etaje, însă constructorul a obţinut un alt permis, "adăugând alte (etaje, n. red.) şi construind un alt imobil a cărui fundaţie nu avea legătură cu primul".

Cinci persoane au fost arestate, printre care inginerii care au supravegheat lucrările de construcţie şi constructorul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici