INUNDAŢII în Italia, în special în Veneţia: Cel puţin 11 persoane au murit în urma furtunilor | FOTO, VIDEO

Cel puţin 11 persoane au murit în ultimele trei zile în Italia, în urma furtunii care a afectat o mare parte din ţară şi care a produs inundaţii, în special în Veneţia, relatează site-ul agenţiei Reuters.

3937 afișări
Imaginea articolului INUNDAŢII în Italia, în special în Veneţia: Cel puţin 11 persoane au murit în urma furtunilor | FOTO, VIDEO

INUNDAŢII în Italia, în special în Veneţia: Cel puţin 11 persoane au murit în urma condiţiilor meteo (corrieredelveneto.corriere.it)

Piaţa San Marco este în continuare inundată şi închisă pentru public, la fel ca multe alte obiective turistice.

 (Imagine: corrieredelveneto.corriere.it)

Furtuna a provocat pagube în mai multe oraşe şi localităţi din nordul, sudul şi centrul Italiei. Una dintre cele mai afectate regiuni este Liguria.

Multe din cele 11 morţi au fost cauzate de copaci care au fost dărâmaţi de vântul puternic.

 (Imagine: corrieredelveneto.corriere.it)

Meteorologii au amis avertizări meteo pentru aproape tot teritoriul Italiei, motiv pentru care în mai multe zone şcolile şi obiectivele turistice au fost închise.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici