Cel puţin 13 săli de jocuri Escape Room au fost închise în Polonia după moartea unor tinere

Cel puţin 13 săli de jocuri de tip Escape Room au fost închise în Polonia în urma unui incendiu care a avut loc vineri în oraşul Koszalin din nordul ţării în care cinci adolescente şi-au pierdut viaţa, relattează postul BBC.

496 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 13 săli de jocuri Escape Room au fost închise în Polonia după moartea unor tinere

Cel puţin 13 săli de jocuri Escape Room au fost închise în Polonia după moartea unor tinere

Proprietarul unităţii, care a fost arestat duminică, a fost acuzat că "a creat pericolul unui incendiu în camera de evacuare şi a cauzat în mod neintenţionat moartea oamenilor într-un incendiu", a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului districtului Koszalin, citat de agenţia poloneză de ştiri PAP.

Omul a neglijat, de asemenea, să se asigure că încăperea avea căi de evacuare, a adăugat acesta.

Acuzatul a negat orice neglijenţă sau greşeală, spun avocaţii săi.

Un bărbat de 25 de ani a fost, de asemenea, rănit grav în incendiul care a început vineri la ora locală 17:00 (18.00, ora României).

Incendiul se pare că ar fi fost cauzat de o scurgere de gaze.

Fetele, cu vârsta de 15 ani, au vizitat atracţia din Koszalin pentru a sărbători ziua de naştere a uneia dintre ele.

În jocurile tip „Escape Room”, participanţii sunt închişi într-o cameră sau clădire şi trebuie să găsească indicii cu ajutorul cărora să părăsească încăperea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici