Cel puţin 14 morţi în bombardamentele ruse asupra Ucrainei / Zelenski vrea eforturi suplimentare

Cel puţin 14 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în bombardamentele efectuate miercuri de armata rusă în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, iar preşedintele Volodimir Zelenski a cerut eforturi suplimentare pentru învingerea "terorismului rus".

172 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 14 morţi în bombardamentele ruse asupra Ucrainei / Zelenski vrea eforturi suplimentare

Cel puţin 14 morţi în bombardamentele ruse asupra Ucrainei / Zelenski vrea eforturi suplimentare

Biroul de presă al armatei ucrainene a raportat cel puţin 14 morţi şi peste 40 de răniţi în urma bombardamentelor efectuate în 11 zone din sud-estul Ucrainei, conform site-ului Tagesschau.de.

Au fost raportate atacuri cu rachete în regiunea Doneţk şi în Zaporojie, unde preşedintele Volodimir Zelenski a semnalat un bombardament asupra unui bloc rezidenţial. Conform cotidianului Le Monde, o persoană a fost ucisă, iar alte 25 au fost rănite în atacul din Zaporojie.

"Sunt atacate zone rezidenţiale în care trăiesc oameni de rând şi copii. Această situaţie nu poate deveni una normală în Ucraina sau oriunde altundeva în lume. Avem nevoie de mai multă unitate şi determinare pentru a învinge cât mai rapid terorismul rus şi a ne proteja vieţile", a declarat Volodimir Zelenski, într-un mesaj postat pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici