Cel puţin 15 morţi, zeci de răniţi în urma atentatelor comise în Damasc

Cel puţin 15 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în urma atentatelor comise duminică în districtul estic al oraşului Damasc, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), potrivit cotidianului The New York Times.

433 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 15 morţi, zeci de răniţi în urma atentatelor comise în Damasc

Cel puţin 15 morţi, zeci de răniţi în urma atentatelor comise în Damasc

Autorităţile au depistat trei terorişti sinucigaşi, iar cel puţin unul a reuşit să se arunce în aer într-o zonă rezidenţială, în Piaţa Tahrir. Potrivit agenţiei SANA, "teroriştii au aruncat în aer simultan trei vehicule", două în apropierea Aeroportului din Damasc, iar unul în zona Sahat Al-Tahrir. "Atentatele s-au soldat cu numeroşi morţi şi răniţi, generând daune materiale semnificative în zonă", a declarat un ofical din cadrul serviciilor de securitate siriene.

Potrivit Televiziunii publice siriene, atacurile teroriste s-au soldat cu cel puţin opt morţi şi 13 răniţi. Însă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a transmis că 15 civili şi cei trei atacatori au murit în atentate. Alte zeci de persoane au fost rănite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici