Cel puţin 16 persoane au murit în urma inundaţiilor din statul indian Maharashtra

Cel puţin 16 persoane au murit şi alte 140.000 au fost evacuate în statul Maharashtra, din vestul Indiei, după ce ploile torenţiale din ultimele zile au provocat inundaţii masive, informează Reuters.

86 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 16 persoane au murit în urma inundaţiilor din statul indian Maharashtra

Cel puţin 16 persoane au murit în urma inundaţiilor din statul indian Maharashtra

Inundaţiile s-au produs în condiţiile în care în anumite regiuni ale statului s-au înregistrat şi 670 de milimetri de precipitaţii în doar câteva zile.

Meteorologii indieni au informat că ploile puternice vor continua şi în următoarele trei zile şi le-au solicitat autorităţilor să trimită echipe de salvare suplimentare.

Mii de camioane au rămas blocate pe autostrada care face legătura între Mumbai şi Bangalore după ce mai multe porţiuni ale acesteia au fost inundate.

Şcolile din regiunile afectate de inundaţii au fost închise, iar autorităţile au informat că acestea nu vor fi redeschise săptămâna aceasta.

Taguri:
india,
inundaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici