Cel puţin 17 persoane, ucise după o tentativă de evadare la o închisoare din Mexic

Cel puţin 17 persoane au fost împuşcate mortal după o tentativă de evadare din închisoarea de la Ciudad de Juarez, în nordul Mexicului, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al primăriei oraşului.

208 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 17 persoane, ucise după o tentativă de evadare la o închisoare din Mexic

Închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După o tentativă de evadare, deţinuţii i-au dezarmat pe gardieni şi, "timp de peste o oră, s-au auzit schimburi de focuri de arme", a precizat oficialul citat.

Forţele de poliţie, "la pătrunderea în închisoare, au găsit 17 morţi, între care şi o femeie", a declarat Manuel del Castillo, purtător de cuvânt al primăriei acestui oraş de la frontiera cu Statele Unite.

Purtătorul de cuvânt a subliniat că toţi morţii sunt deţinuţi. Aceştia sunt persoane condamnate pentru crime, extorcare sau răpire, inclusiv femeia. Nu se cunosc motivele pentru care aceasta se afla în secţia pentru bărbaţi a închisorii.

Nu s-a înregistrat nicio evadare, iar autorităţile au reuşit să reia controlul asupra situaţiei marţi dimineaţa, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici