Cel puţin 18 morţi şi peste 100 de răniţi într-un accident feroviar lângă Los Angeles

Cel puţin 18 persoane au murit în urma coliziunii dintre un tren de marfă şi unul de călători, în afara oraşului Los Angeles, potrivit unui nou bilanţ citat de mai mulţi oficiali.

18 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 morţi şi peste 100 de răniţi într-un accident feroviar lângă Los Angeles

Cel puţin 18 morţi şi peste 100 de răniţi într-un accident feroviar lângă Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit oficialilor, numărul morţilor ar putea creşte în continuare.

Accidentul a provocat de asemenea rănirea altor 135 de persoane, dintre care 45 se află în stare critică.

"Sunt 18 morţi şi desfăşurăm în continuare căutări. Sunt câteva cadavre vizibile", a declarat purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri din Los Angeles, Ronnie Villanueva.

El a precizat că echipele de salvare depun în continuare eforturi pentru a scoate cadavrele de sub fiarele contorsionate.

Comisia pentru siguranţa transportului naţional va demara o anchetă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici