Cel puţin 19 migranţi au murit în urma unui accident rutier produs în Turcia

Cel puţin 19 migranţi au murit duminică după ce camionul în care se aflau a fost implicat într-un accident în provincia Izmir din vestul Turciei, au transmis autorităţile locale, citate de agenţia de presă Anadolu.

596 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 19 migranţi au murit în urma unui accident rutier produs în Turcia

Cel puţin 19 migranţi au murit în urma unui accident rutier produs în Turcia

Printre cele 15 persoane decedate se numără şi mai mulţi copii. Alte 11 persoane au suferit răni grave şi au fost transportate la spital.

Camionul plecase din provincia Aydin şi mergea spre provincia Izmir şi s-a răsturnat în apropierea oraşului Menderes.

Şoferul a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat în jurul orei locale 8.00 (8.00, ora României).

Mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic pentru persoanele aflate în camion.

Autorităţile nu au oferit detalii despre identitatea şi naţionalitatea migranţilor.

Conform primelor informaţii, migranţii urmau să ajungă în sudul provinciei Izmir, unde îi aştepta o barcă pentru a-i duce pe insula Samos din Grecia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici