Cel puţin 25 de răniţi în urma coliziunii dintre două trenuri în nordul Poloniei

Cel puţin 25 de persoane au fost rănite marţi în urma coliziunii dintre două trenuri de pasageri, produsă în apropierea oraşului Slupsk, din nordul Poloniei, relatează Radio Polonia, în pagina electronică.

15 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 25 de răniţi în urma coliziunii dintre două trenuri în nordul Poloniei

Cel puţin 25 de răniţi în urma coliziunii dintre două trenuri în nordul Poloniei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Răniţii, dintre care cinci se află în stare gravă, au fost transportaţi la spitale din zonă, iar la locul accidentului se află mai multe echipe de intervenţie.

Accidentul a avut loc la ora locală 9.10 (10.10, ora României), în gara Kobrzyn, după ce unul dintre trenuri a fost direcţionat greşit şi a intrat în coliziune frontală cu cea de-a doua garnitură.

"Probabil că macazul nu a funcţionat bine, din cauza căldurii extreme, iar trenurile, care ar fi trebuit să treacă unul pe lângă altul, au intrat în coliziune", a declarat un martor ocular.

Traficul feroviar a fost suspendat între Szczecinek şi Slupsk, iar pasagerii au fost preluaţi de autobuze puse la dispoziţie de Căile ferate poloneze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici