Cel puţin 35 de persoane au murit după ce un camion care transporta benzină a explodat în Nigeria

Cel puţin 35 de persoane au murit şi alte peste 100 au fost rănite după ce un camion care transporta benzină a explodat în statul Nasarawa din nordul Nigeriei, provocând un incendiu, au transmis autorităţile locale, citate de Reuters.

305 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 35 de persoane au murit după ce un camion care transporta benzină a explodat în Nigeria

Cel puţin 35 de persoane au murit după ce un camion care transporta benzină a explodat în Nigeria

Oficialii Agenţiei Naţionale de Gestionare a Dezastrelor (SEMA) au transmis că accidentul a avut loc într-o staţie petrolieră de pe strada Lafia-Makurdi, care leagă capitala Abuja de nordul şi sudul Nigeriei.

Camionul a explodat în momentul în care benzina era descărcată. Agenţia investighează momentan cauzele producerii accidentului.

„Avem 35 de persoane decedate şi peste o sută rănite. Majoritatea celor care au murit au venit la locul accidentului pentru a vedea ce se întâmplă”, a declarat un oficial al SEMA.

Accidentele din trafic sunt comune în Nigeria, din cauza drumurilor de calitate proastă şi a nerespectării standardelor de siguranţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici