Cel puţin 41 de morţi, în urma unui accident rutier în China

Cel puţin 41 de persoane au murit vineri în China, în accidentul unui autocar supraîncărcat, care transporta materiale periculoase, relatează televiziunea naţională CCTV.

158 afișări

Cinci pasageri şi şoferul au fost scoşi în viaţă din acest autocar cu două niveluri, după accidentul care s-a produs în cursul dimineţii pe un drum din provincia centrală Henan.

Potrivit CCTV, vehiculul transporta prea mulţi pasageri. Fotografiile de la locul accidentului prezentau carcasa arsă a autocarului, distrusă complet de o explozie.

Autocarul a ars timp de două ore, astfel că vor fi necesare teste ADN pentru identificarea cadavrelor, potrivit agenţiei China Nouă.

Una dintre cele şase persoane salvate este grav rănită, potrivit poliţiei din oraşul Xinyang, apropiat de locul accidentului, precizează agenţia oficială chineză.

O anchetă a fost demarată pentru a stabili cauzele accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici