Cel puţin 42 de morţi, peste 800 de răniţi şi 15.000 de persoane fără adăpost după cutremurul din Indonezia

  • Un cutremur de 6,2 grade s-a produs, vineri, în provincia Sulawesi de Vest din Indonezia
  • Cel puţin 42 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma seismului
  • Peste 800 de persoane au fost rănite şi alte 15.000 au rămas fără locuinţe
1312 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 42 de morţi, peste 800 de răniţi şi 15.000 de persoane fără adăpost după cutremurul din Indonezia

Cel puţin 42 de morţi, peste 800 de răniţi şi 15.000 de persoane fără adăpost după cutremurul din Indonezia

Peste 800 de persoane au fost rănite şi alte 15.000 au rămas fără adăpost în urma cutremurului cu magnitudinea 6,2, care a lovit vineri provincia Sulawesi de Vest, a declarat sâmbătă un oficial al guvernului indonezian.

Până la această oră au fost raportate 42 de decese în urma cutremurului.

Persoanele care au suferit răni grave au fost tratate în spitale şi spitale de campanie înfiinţate după ce cutremurul a lovit oraşul Mamuju, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale de Gestionare a Dezastrelor, Raditya Jati.

Până la 189 de persoane au suferit răni grave în Mamuju şi 639 au suferit răni minore, a mai spus acesta.

Cutremurul a afectat şi structura principalului spital de urgenţă din Mamuju. „Acum, pacienţii care au fost trataţi în spitalele afectate au fost transferaţi la spitalele de campanie”, a explicat oficialul.

Purtătorul de cuvânt a spus că persoanele din locuinţele afectate de seism au fost transferate în 10 centre de evacuare.

Evaluarea pagubelor seismului este încă în curs.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici