Cel puţin 45 răniţi, în urma coliziunii a două trenuri în Turcia

Cel puţin 45 de persoane au fost rănite în urma coliziunii între un tren de călători şi unul de marfă sâmbătă, în apropiere de oraşul Sarliska, situat la circa 400 de kilometri est de Ankara, a anunţat agenţia Anatolia.

3 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 45 răniţi, în urma coliziunii a două trenuri în Turcia

Cel puţin 45 răniţi, în urma coliziunii a două trenuri în Turcia

Nici una dintre aceste persoane nu are răni care să îi pună viaţa în pericol şi majoritatea au fost tratate de serviciile de îngrijire externe din trei spitale din regiune, potrivit sursei citate.

Coliziunea s-a produs atunci când marfarul a ignorat un indicator la un punct de triaj şi s-a lovit de trenul de pasageri care asigura legătura între Ankara şi Malatya, a precizat Anatolia.

Trenul de marfă avea o viteză redusă, de numai 20 de kilometri pe oră, adaugă agenţia.

Accidentele feroviare nu sunt rare în Turcia, unde reţeaua, deja veche, este adeseori prost întreţinută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici