Cel puţin 53 de morţi în urma inundaţiilor din sudul Thailandei

Inundaţiile care afectează sudul Thailandei de aproape două săptămâni s-au soldat cu 53 de morţi, anunţă Guvernul de la Bangkok.

19 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 53 de morţi în urma inundaţiilor din sudul Thailandei

Cel puţin 53 de morţi în urma inundaţiilor din sudul Thailandei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şapte din cele 77 de provincii ale Thailandei sunt în continuare profund afectate de inundaţiile provocate de precipitaţiile abundente; în total au fost afectate peste două milioane de persoane, iar 40.000 dintre acestea au fost evacuate.

O persoană a fost dată dispărută în provincia Nakhon Si Thammarat, a precizat Ministerul pentru Sănătatea Publică.

Săptămâna trecută, inundaţiile au blocat mii de persoane pe mai multe insule din Golful Thailandei, iar armata a efectuat evacuări din zonele turistice Koh Tao şi Koh Phangan.

Legăturile maritime şi aeriene au fost reluate în majoritatea zonelor turistice.

Inundaţiile de la sfârşitul anului 2010 s-au soldat cu 220 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici